96% van de klanten bevelen Allinclusive.nl aan*

Betrouwbare partners

Unieke & voordelige arrangementen

Méér dan 15 jaar dé specialist

Allinclusive vakanties Corendon

“Altijd de beste vakantiedeals!” Zo luidt een van Corendon zijn slogans en dat is niet voor niets. Het is de leidraad in alles wat ze doen. Tegen de aantrekkelijkste prijzen biedt Corendon, zijn touroperator, vliegmaatschappij en hotelketen gasten de voornaamste zonvakanties aan.

Corendon biedt zorgeloze vakanties aan; of het nu om gezinnen met (jonge) kinderen gaat, singles, stelletjes die rust en romantiek zoeken of jongeren die feesten op de hotspots van hun vakantiebestemmingen. Corendon is een sterk merk met een no-nonsense karakter. Net als de Korund edelsteen waar ze ooit naar vernoemd zijn. 

Grand Park Lara
Lara, Turkije
5.0 (250+ Reviews)
4/5

€537

Corendon Playa Kemer
Beldibi, Turkije
4.5 (200+ Reviews)
4/5

€735

Corendon Mangrove Beach Resort
Willemstad, Curacao
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€1299

Fergus Club Europa
Paguera, Spanje
5.0 (250+ Reviews)
4/5

€456

Izola Paradise
Sunny Beach, Bulgarije
4.5 (200+ Reviews)
4/5

€427

Eloro Hotel
Lido di Noto, Italië
5.0 (200+ Reviews)
5/5

€514

Daarom boek je via Corendon

corendon
"Fijne klantenservice. Goed geholpen. "
Larissa Poort
Boekhouder

Soorten vakantie Corendon

Corendon is een innovatieve onderneming. Tevens voert de reisorganisatie Corendon naast hun eigen merk ook andere reismerken aan zoals Stip Reizen met een scherp geprijsd aanbod en gespecialiseerd in cruisevakanties, Corendon Artiestenreizen en Karin’s Choice, die vakanties aanbiedt in kleinschalige accommodaties. Verder wordt het jongelui gemakkelijk gemaakt en worden bediend met GOfun jongerenreizen, die de beste partyvakanties en swingende feesten verzorgt en kunnen eenoudergezinnen compleet verzorgd op reis met Maris Life. Verder biedt Corendon zelf verscheidene vakanties aan zoals Last minute, zon, all inclusive, winterzon, specials en jongeren vakanties. Bent u alleen op zoek naar vliegtickets dan bent u bij Corendon aan het juiste adres. Corendon heeft zijn eigen vliegtuigmaatschappij en kan daarom vaak voordelige vliegreizen aanbieden.

Wij werken samen met al deze partners.

Allinclusive.nl is uw partner voor een all inclusive vakantie. Wij vergelijken de mooiste all inclusive hotels voor de beste prijzen. Van goedkope allinclusive vakanties tot ultra vakanties. Bij ons vind u het allemaal.

Via welke organisatie boek jij het liefste jouw vakantie?